Get Adobe Flash player

Een nieuwe website, Een nieuwe tak van m’n bedrijf.

Misschien wel een hele nieuwe start van alles ? Wie weet hoe dit alles het brengt. First things first. Begin maart hebben Marloes en ik (marcel) mijn gehele aanbod van Fun Plane entertainment – www.funplane.nl op een rijtje gezet. Dit blijkt dan toch wel enorm veel te zijn. maar liefst in de 30 verschillende dingen. Uiteraard is dit ook een positief iets. Je bent dan creatief genoeg om iets te verzinnen. Echter kan dit ook ten koste gaan van de kwaliteit. Om dit te voorkomen heb ik specifiek gekozen om mijn aanbod terug te brengen naar 4. (en misschien nog minder).

Echter bied dit ook weer kansen en mogelijkheden. Mogelijkheden om onze (van mij en Marloes) creatieve geesten eens goed onze gang te laten gaan. Na ons erin verdiept te hebben, hebben we besloten om er volledig voor te gaan. Een cursus gevolgd te hebben en meteen goed en volledig apparatuur aangeschaft te hebben.

Gaan wij dan ook meteen de menigte achterna met onze bogen en pilaren ? Nee , is ons antwoord. Niet perse. maar wat doen wij dan met ons bedrijf ? Wat we precies doen is het volgende:

Decoballoon bezorgt u een succesvol feest. Dit doen wij met behulp van onze ballondecoraties. Hierbij hebben wij oog voor detail. 

Zo onderscheiden wij, van decoballoon, en vooral u als organisatie met uw feest, ons van de rest met hun “standaard” feest. Onze decoratie is tot de puntjes verzorgt. Wij vinden het leuk om te doen, en dit ziet u terug in het werk.

Echter ben ik benieuwd wat jullie ervan vinden ? Moeten we ons wel onderscheiden met ons motto: ” oog voor detail”   ?  of zeggen jullie ? doe maar gewoon ? das al gek genoeg ?